e

Op vrijdag 18 maart 2022 a.s. geeft Merwe’s Oratorium Vereniging (MOV) het 2de jubileumconcert in de Antoniuskerk, met een uitvoering van Die Schöpfung van J. Haydn.

Dit is niet alleen schitterende en toegankelijke muziek waar veel luisteraars plezier aan zullen beleven. Het staat ook symbool voor “het begin van Dordrecht” dat in 2020 als stad 800 jaar bestond. En het is ook een vingerwijzing naar de start van weer een volgende eeuw koormuziek op hoog niveau met MOV in Dordrecht en omgeving! Bijzonder aan dit concert is dat MOV, in het kader van de jubileumviering, honderd Dordtenaren wil uitnodigen die door omstandigheden (financieel, fysiek, mentaal, maatschappelijk) moeilijk in staat zijn om een dergelijk concert te bezoeken. Zij kunnen dit concert gratis bijwonen. Ook al onze donateurs, sponsors, vrienden en relaties zullen uitgenodigd worden dit concert bij te wonen, zodat het een werkelijk Verbindingsconcert kan worden met verschillende groepen luisteraars.