e

Op donderdag 1 juli a.s. voert Merwe’s Oratorium Vereniging 2 live-concerten uit in de Augustijnenkerk, Voorstraat 216 in Dordrecht. Uitgevoerd worden per concert de Mis in D van Antonin Dvorak en Geistliches Lied van Johannes Brahms. Medewerking wordt verleend door Dirk Luijmes (harmonium). Dirigent Patrick van der Linden heeft de muzikale leiding. De twee concerten starten om 19.30 en 21.00 uur. Kaarten (in beperkte oplage) à 10 euro zijn te bestellen via [email protected] of via 06-15056005.

Merwe’s Oratorium Vereniging moest op 12 maart 2020 op het allerlaatste moment de voorbereiding voor het Jubileumconcert van 13 maart vanwege corona staken. Na die enorme tegenvaller heeft het koor de eigen repetities zo veel mogelijk in aangepaste vorm en deels via internet/livestream voortgezet. Nu live uitvoeringen met beperkte toegang van publiek weer mogelijk zijn wil het koor daar meteen gebruik van maken om zich weer aan het publiek te laten horen.

Gekozen is voor 2 korte concerten (ca. 1 uur) op dezelfde donderdagavond 1 juli met een maximumpubliek van ieder 50 mensen. Uiteraard zullen de coronaregels in acht worden genomen. Dus met de 1,5 meter regel, opgave vooraf en (indien nog van kracht) mondkapjes voor het publiek.

De Mis in D van Dvorak en het Geistliches Lied van Brahms zijn prachtige werken uit de (Hoog-) Romantiek die vele luisteraars zullen aanspreken. Na bijna anderhalf jaar verstoken te zijn geweest van live muziek kunnen zij deze avond weer volop genieten. Opgave voor deze 2 bijzondere en unieke concerten is tot het maximum van 50 luisteraars per concert mogelijk ( alleen via mailadres [email protected]). Geef daarbij aan voor welke concert de bestelling is bedoeld (19.30 of 21.00 uur). Nadere informatie eventueel via Dirk Louter (06 – 15056005).