e

Op zaterdagmiddag 15 februari vindt er een minisymposium plaats rond Sint Sura in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Sponsors, vrienden en relaties van Merwe’s Oratorium Vereniging en andere geïnteresseerde Dordtenaren zijn hier welkom. Het programma voor de dag ziet er indicatief als volgt uit:

tijd activiteit bijzonderheden
tot 15 uur Stadswandeling o.l.v. Vereniging Oud Dordrecht Voor belangstellenden wordt een wandeling uitgevoerd waarbij enkele “Sura-locaties” worden bezocht in de binnenstad (bv. Grote Kerk, Oud-Katholieke Kerk en Antoniuskerk met korte uitleg ter plekke
15.00 uur Ontvangst gasten met koffie/thee
15.30 uur Opening en welkom (MOV) Toelichting programma
15.40 uur Introductie “SURA-stadswandeling” Toelichting vanuit VOD. Uitreiking brochure “Sporen van Sura” aan vertegenwoordiger gemeente/B&W.
16.00 uur Toelichting SURA Cantate Toelichting vanuit MOV en door Patrick van Deurzen. Indien mogelijk met muzikale bijdrage klein koor organist.
Zo mogelijk presentatie resultaten Kinderkunstproject
16.45u Netwerkborrel
17.45u Afsluiting

Deelname aan deze bijeenkomst is op uitnodiging. Belangstellenden kunnen zich ook aanmelden (bij voldoende plaats) via [email protected] of 06 – 15056005 (Dirk Louter).  

Merwe’s Oratorium Vereniging is heel blij dat het voor het uitvoeren van dit project subsidie heeft gekregen van de gemeente Dordrecht, 800 jaar stad, en bijdragen ontvangt van een aantal landelijke fondsen zoals het Fonds Podium Kunsten, het Prins Bernhard Cultuurfonds, het VSBfonds, Stichting Sonbross en de Jurriaanse stichting. Zonder deze bijdragen en de steun van onze sponsors, donateurs en leden van de Club van 100(€) zou dit jubileum in deze vorm niet gevoerd kunnen worden.