e

Nanette Mans

Performances:

Biografie

Sopraan Nanette Mans (2000) studeert momenteel klassieke zang aan het Codarts conservatorium in Rotterdam bij bariton Henk Neven. Nanette was solist in onder andere de Matthäus Passion van Bach, The Messiah van Händel, het Stabat Mater van Pergolesi, de Paulus van Mendelssohn en diverse cantates, waaronder het Weihnachtsoratorium van Bach.

Ook in de kamermuziek is Nanette veel actief. Zo vormt ze sinds 2018 een sopraan-orgelduo met organist Gerben Budding en daarnaast sinds 2019 een liedduo met pianist Mieke Verduijn.

​Als solist ontving Nanette masterclasses van Margreet Honig, Christianne Stotijn, Sophie Karthäuser en Marcel Reijans. Eerder ontving ze privélessen van sopraan Tamar Niamut. Daarnaast volgt ze samen met pianist Mieke Verduijn de Udo Reinemann International Masterclasses.

Haar passie voor zingen ontstond bij ensemblezang, waardoor Nanette veel ervaring heeft op dat gebied. Momenteel zingt ze bij Vocaal Ensemble Piacevole (Gerben Budding), gespecialiseerd in oude muziek en het Ars Musica Kamerkoor (Patrick v/d Linden).

Nanette is zangpedagoog en geeft les op de Koorschool van Stichting Ars Musica en is stemcoach voor ensembles. Daarnaast heeft ze een eigen lespraktijk.

www.nanettemans.com

Contact: