Search

Reacties op ons najaarsconcert

Gisteravond (4okt24) hadden we een fántastisch concert in een volle Augustijnenkerk (Dordrecht). Wat een belevenis!
Dank aan alle medewerkenden, onze dirigent Gilles Michels, het orkest RBO Sinfonia, pianiste Caecilia Boschman, bandoneonist Martin de Ruiter en de solisten Nanette Mans, Esther Kuiper, mezzo-soprano, Jasper Dijkstra en Jitze van der Land.
Een bericht van een bezoeker: “Ik wil ff bedanken voor deze prachtige avond,=lang geleden dat ik zo van muziek heb genoten, nogmaals het was geweldig, dank jullie wel

“Hallo Heleen,
Wat een prachtige avond was dit gisterenavond! We hebben genoten en dit laat voor ons een mooie blijvende herinnering achter! Alles klopte, de samenklank, uitvoering en de optimale inzet van een ieder, het was grandioos!!!”

Een bijzondere combinatie…
…zo werd het concert van afgelopen vrijdag 4 oktober in de Augustijnenkerk genoemd in de pers.
“Een bijzondere combinatie van het levendige en gepassioneerde Misa Tango van Palmeri en het overbekende, plechtige en imposante Requiem van Mozart.” “Onder leiding van Gilles Michels… steeg Merwe’s Oratorium naar grote hoogtes.”

Ook bezoekers waren onder de indruk: “…lang geleden dat ik zo van muziek heb genoten, het was geweldig, dank jullie wel.” Een enkeling moest wennen aan de combinatie van de Argentijnse passie en de ingetogen tekst van de Mis. Maar ook: “…Mozart als altijd beeldschoon, en ja Palmeri past prima bij jullie palmares.” En: “Alles klopte, de samenklank, uitvoering en de optimale inzet van een ieder.”

En we hàdden inderdaad een fantastisch concert. Wàt een belevenis!
Dank aan alle medewerkenden, onze dirigent Gilles Michels, het orkest RBO Sinfonia, pianiste Caecilia Boschman, bandoneonist Martin de Ruiter en de solisten Nanette Mans, Esther Kuiper, mezzo-soprano, Jasper Dijkstra en Jitze van der Land. 

Binnenkort kunnen ook de bewoners van twee zorginstellingen genieten van dit mooie concert, namelijk De Merwelanden in Dordrecht en Graafzicht Welzijn in Bleskensgraaf.
In de kerk is een opname gemaakt van het concert, die ter beschikking komt van deze zorginstellingen, om tijdens koffieochtenden of muziekactiviteiten met de bewoners te bekijken. Zo kunnen ook zij die niet naar het concert konden komen, toch in hun eigen omgeving genieten van deze mooie muziek.

Meer details hierover worden nog op de website bekend gemaakt.

Share the Post:

Andere nieuwsberichten

Zang-workshop

MOV organiseert zangworkshop Op zaterdag 16 november aanstaande organiseert MOV weer een zangworkshop. Deze is toegankelijk voor iedereen en wordt gegeven door

Read More

Nieuwe website

Op donderdagavond 29 augustus 2024, onze eerste repetitie van het nieuwe seizoen,  werd onze nieuwe website aangekondigd. In de pauze

Read More